Härlig Pasta går helt ihop med Grazie i ny spännade form!

Glada nyheter! Under våren kommer vi på Härlig Pasta slå oss ihop med Grazie i ett nytt och spännande koncept. Kaféet och delin Grazie, känt för sitt urval av utsökta italienska delikatesser, fräscha focaccias och autentiskt kaffe, har funnits vid vår sida sen i våras. Och på Härlig Pasta har vi under tio år serverat vår egengjorda pasta i unika smakvariationer till våra kära gäster. Nu kombinerar vi det bästa av två världar. Under namnet Grazie Pasteria & Deli kommer vi att bjuda er på traditionell egengjord pasta och ett noggrant urval av italienska delikatesser, under ett och samma tak. Förändringen ger oss chansen till en större omfamning av den italienska matkulturen och komma närmare i mötet med våra gäster, samtidigt som vi höjer vår egentillverkade pasta ytterligare ett steg. 

Älskar du fest? Vi med! I vår kommer vi vidareutveckla vår populära cateringverksamhet, för att kunna möta alla era behov av delikata italienska matupplevelser på festen, bröllopet, konferensen och mötet. För våra älskade stammisar hoppas vi att flytten känns alltför stor, då vi faktiskt öppnar upp den nya verksamheten på Hospitalsgatan 6, alltså precis runt hörnet från våra nuvarande lokaler.

Tills våren kommer och örterna börjar titta fram ur jorden ska vi fortsätta att hålla öppet som vanligt; baka vår pastadeg varje dag på Härlig Pasta och mala era kaffebönor inne på Grazie. 

Vi vill rikta ett stort Grazie Mille för ert stöd och våra fina delade minnen. Häng med oss på vår nya spännande resa!

Caloroso benvenuto! Varmt välkomna till nya Grazie i april!