På Grazie kan du, förutom hemlagad pasta och medelhavsinspirerade menyer, även uppleva och ett kafé som andas genuin italiensk charm, allt under samma tak.

En fika från kontinenten

I vårt kafédel omfamnas du av en hemtrevlig och inbjudande atmosfär där du kan landa, slappna av och njuta av det bästa från Italien. Vi erbjuder fräscha focaccias, bakade på plats med kärlek och omsorg, och serverar autentiskt italienskt kaffe och espresso som får dina sinnen att dansa. Vårt noggrant utvalda sortiment av italienska delikatesser erbjuder något för alla smaker, från sältan av fina ostar och charkuterier till sötheten i våra handplockade desserter. Vi har öppet från tidigt morgon till hela eftermiddagen, extra länge på fredagar och lördagar. Välkommen in!

Kom in på en frukost

Starta din dag med en smak av Italien hos oss på Grazie. Våra frukostar består av noga utvalda, färska ingredienser som förvandlar varje morgon till en fest. Från aromatiska cappuccinos till nybakade focaccio och smakfulla delikatesser, allt serveras med ett leende. Se våra öppettider och kom in på väg till jobbet eller tåget. 

Beställ frukost till hela kontoret

Ge dina kollegor eller ert sällskap en perfekt start på dagen med Grazies frukostcatering. Våra rikliga frukostpaket inkluderar allt från fylliga nybakade bröd till vår berömda espresso, beställ för upphämtning eller låt oss leverera direkt till ert kontor. En enkel lösning för morgonmöten eller som en uppskattad överraskning för dina kollegor.

Boka frukostcatering

Våra kaffebönor väntar här på dig

Vare sig du är på jakt efter en mysig fikastund, en plats att arbeta ifrån med en kopp kaffe i handen, eller ett tillfälle att dela en bit mat med vänner, är Grazie en naturlig miljö att landa i. Vi strävar efter att skapa en plats där mat, kultur och gemenskap möts, vilket gör varje besök till en upplevelse att minnas. Kom in på en kopp!